Slide
Slide

София. Председателят на BUBSPA Сийка Кацарова представи новата програма на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм за корпоративна социална отговорност – Карта за здравна превенция. Лично тя връчи първите две карти на д-р Митко Василев – управител на Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на г-н Тим Курт. Това стана в хотел Интерконтинентал в София, където Българския съюз по балнеология и СПА туризъм представи възможностите за здравна превенция в обектите на членове на Съюза пред немския бизнес в България.

Програмата за корпоративна социална отговорност стартира пилотно между членовете на БУБСПА и членовете на Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара.

Работодателите в България ще имат възможност да предоставят Картата на своите служители, които ще ползват 20% отстъпка в обектите, които са съгласни да подкрепят чудесната инициатива. Това ще даде възможност на работниците и техните семейства да съчетаят здравословна почивка с различни процедури на добри цени, а хотелиерите ще повишат своята заетост. Въведението е революционно за страната ни, която извървява нелек път, за да намери своето специално място на картата на европейския балнео и спа туризъм. В работния семинар с B2B срещи представителите на най-големите немски компании, като Кауфланд, Содексо, Шенкер, Мултивак и много други получиха информация директно от мениджърите на хотелите за програмите за превенция на здравето, които предлагат, както и за възможностите за провеждане на корпоративни мероприятия.

Д-р Митко Василев – управител на Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара благодари на BUBSPA за членството в Камарата и обяви, че това е първото от редица съвместни събития, целящи да популяризират българските СПА дестинации на немския пазар.

Свои представители в днешната среща имаха КК „Св. Св. Константин и Елена“, СПА и спортен комплекс Терма Вилидж – Кранево, КК „Албена“, Стримон Гардън, Белчин Гардън, СПА хотел Хисар, СПА хотел Сейнт Джордж – Поморие, Лайтхаус Голф и СПА, Топола Скайс Ризорт и Парк хотел Пирин – Сандански, че заедно показахме високото качество на българския Медикъл/СПА и СПА продукт.

Сподели публикацията