Slide
Slide

Индонезия. На бляскава церемония в AYANA Resort & Spa, Бали (Индонезия) бяха връчени престижните международни награди World Luxury Hotel Awards 2018. България беше отличени в две категории. Призът за „Най-луксозна самостоятелна вила с басейн“ получи Вила Вучев, а с наградата за „Луксозен дипломатически хотел“ бе удостоен хотел Маринела. Петзвездният ни хотел в София вече е редовен абонат за луксозни награди от големи туристически форуми. Призът идва след високите оценки, които хотелът получи от редица известни личности – чужди политици, актьори, спортисти и др., които по време на престоя си в страната отседят в Маринела.


360 участници от над 100 страни бяха посрещнати на червения килим, за да отпразнуват и 12-годишнината от учредяването на наградите World Luxury Hotel, които са своеобразен връх в постиженията на луксозния хотелиерски бизнес.
На галавечерята гостите се насладиха на Panyembrama, който е традиционен балийски посрещащ танц.


„Това признание е изключително ценно за нас, защото е гласувано от гости, туристи и колеги от туристическата индустрия.“, сподели г-н Ивайло Николов – управител на Вила Вучев във Велинград и допълни: “Фактът, че за втора поредна година печелим приза „Най-луксозна самостоятелна вила с басейн“ ни дава увереността и самочувствието, че туристическият продукт, който предлагаме е на световно ниво.“

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията