Slide
Slide

Добрич. Добричлии се събраха тази вечер пред Високото тяло в центъра на Добрич, за да изразят за пореден път своето недоволство срещу властта и скъпите горива. Въоръжени със знамена, клаксони и плакати „Системата ни убива“ и „Времето Ви изтече! Оставка!“. Цялата държава в този час се тресе от протести.


„Протестираме за подобряване на живота на младите хора. Младите хора в Добрич ги няма. Искаме да живеем като нормални европейци“, заявиха участниците в протеста. Трета седмица поред вече недоволстващите в Добрич настояват за оставката на правителството, негодувайки за ниските заплати и пенсии, лошата инфраструктура, високите цени на горивата и др.


„До вчера протестирах като майка на дете с увреждания. Днес протестирам като майка на студент, защото искам синът ми да остане да учи, работи и живее в България. Протестирам срещу системата, която ни убива“, заяви една от протестиращите Стела Илиева за BGtourism.BG.
Протестиращите заявиха, че преминават в безсрочни протестни действия. Всеки ден от 18 до 20 часа, като те ще се събират пред Високото тяло и след това ще продължават с автошествия и целия град. Снимки BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията