Slide
Slide

 

Сапарева баня. Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди за 2022 г. Това стана на гала-вечеря в СПА хотел 103 градуса в Сапарева баня.


В началото на церемонията участниците бяха поздравени от оркестър “103 градуса”.

Отличията на организацията са преглед на най-добрите технологии и продукти, свързани с управлението, дизайна и качеството на предлагания продукт за последните 12 месеца.

Целта на наградите е отличаване на най-добрите практики в България в сектора Медикъл/СПА и СПА туризъм. Категориите са избрани така, че да бъдат максимално отражение на развитието и нивото на СПА бизнеса в България.

Специална награда получи доц. Румен Драганов, който е дългогодишният партньор и приятел на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, чийто професионален и житейски път е посветен на развитието на туризма в България, но и в частност на здравния туризъм.

В своята дейност БСБСПА винаги е разчитал на доказани експерти, за да може професионално да подпомагат дейността на държавните институции, както и на своите членове. Отличие за експертен партньор на организацията получи инж. Людмила Маждракова.

Н.П. Елена Шекерлетова – посланик на Република България във Федерална република Германия, бе удостоена с приз за благодарност към дипломат, който превърна проекта „България – качествена дестинация за здравен туризъм на немски здравноосигурителен пазар“ в своя кауза и се превърна истински посланик и на българския здравен туризъм.

Председателят на БСБСПА д-р Сийка Кацарова получи юбилеен медал на “Алумни клуб и приятели” на Медицинския университет във Варна за дългогодишно отлично партньорство. Отличието бе връчено от проф. д-р Марио Милков.

ОТЛИЧНИЦИТЕ ЗА 2022 Г.

НАЙ-ДОБЪР СПА МЕНИДЖМЪНТ: WAVE RESORT


НАЙ-ДОБРА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ В СПА И МЕДИКЪЛ/СПА ТУРИЗМА: „ДИАДЖЕНТИ“ ЕООД


НАЙ-ДОБРА МЕДИКЪЛ СПА КОНЦЕПЦИЯ: ГРИФИД ЕНКАНТО БИЙЧ МЕДИ СПА,
ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ


НАЙ-ДОБЪР ПЛАНИНСКИ СПА ХОТЕЛ: АРТЕ ПАРК И СПА ХОТЕЛ, ВЕЛИНГРАД


НАЙ-ДОБЪР МОРСКИ СПА ХОТЕЛ: CASA DI FIORE, КРАНЕВО


НАЙ-ДОБЪР ГРАДСКИ СПА ХОТЕЛ: GRAND HOTEL MILLENNIUM SOFIA


НАЙ-ДОБЪР МЕДИКЪЛ/СПА ХОТЕЛ 4 ЗВЕЗДИ: БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МИНЕРАЛ ЯГОДА, С. ЯГОДА


НАЙ-ДОБЪР МЕДИКЪЛ/СПА ХОТЕЛ 5 ЗВЕЗДИ: МЕДИКЪЛ/СПА ХОТЕЛ СТРИМОН ГАРДЪН, КЮСТЕНДИЛ


НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА СЕ СПА ДЕСТИНАЦИЯ: ОБЩИНА САПАРЕВА БАНЯ

Сподели публикацията