Slide
Slide

София.  Да получиш повече директни резервации, да продаваш автоматизирано 24/7/365, да увеличиш онлайн приходите – това са само минимална част от резултатите за хотелиерите, ползващи активно функционалностите на решенията на TravelLine!

Хотелиерите ден след ден са все по-търсещи и напълно наясно какво искат и как да го реализират заедно с високотехнологични решения. 50 % директни резервации в средносрочен план от онлайн продажбите и увеличени приходите и цел 100 % заетост за различни Места за настаняване са постижими и в последните повече от 12 месеца най-търсещите ни и успешни хотелиери постигат и над 80 % директни резервации.

Бизнеса избира Платформата на TravelLine, защото функционалностите на различните решения и стратегията за работа с парньорите са изключителни и доказано успешни през годините!

Първите месеци на 2022 показват възходящ тренд и постигане на нива на заетост сравнени с периоди преди 2020 година, като освен динамика в цялостната активност на екипите на хотелите, гъвкавите параметри, нови маркетингови и sales стратегии, иновативни функции, кънекции с платежни системи и метатърсачки, даващи нови възможности в нашата резервационна система и несравнима машина за резервации TL Booking Engine, все помалки като капацитет, но изключително интересни и изградени с много професионализъм и любов Места за настаняване търсят нашите решения, с гордост споделя г-жа Анита Велинова, Търговски Мениджър TravelLine Bulgaria.

Това ни радва, защото променя и профила на хотелиера, търсещ изцяло нов начин на управление на онлайн процесите и дигитално развитие на продажбите си, кънекции с различни системи чрез Метатърсачки, интересуващ се от гъвкави методи на плащане, опции за лоялни програми, мониторинг на репутацията, работа със CRM & PMS, прилагане на маркетингови и дигитални инструменти, работа със социални мрежи и mailing, трансформация на сайта в продаващ и изцяло осъзнат приоритет на най-изгодните за хотелиерския бизнес точки за продажби и активно насочване на усилията към тях.

През 2022 по-важните ключови акценти са:

  • Директна връзка гост – хотел
  • Технологии за управление на работни процеси
  • Персонализация и лоялност на гостите
  • Свобода на методи на плащания и правила за промени
  • Динамика на ценообразуване
  • Допълнителни услуги и продаващ сайт
  • Smart Widgets, USP, мотиватори

Данните към 30.06.2022 дефинират ясна диверсификация на точките на продажби и постигнатото от хотелиерите, работещи с TravelLine Bulgaria, уверено показва, че директните продажби през TL Booking Engine, кънекцията с метатърсачките и управлението от една платформа на всички точки за продажби, и чрез една от основните функции на TL Channel Manager, са изключително важни.

Машината за резервации TL Booking Engine за хотелски сайт, при изцяло безплатен старт и без никакви такси за поддръжка, има вече 11-ти метод за плащане, като всеки от тях може да бъде активен индивидуално за всяка Тарифа и по този начин гостите да имат свободата да изберат най-удобният за тях и да завършат успешно своята директна резервация за до 30 секунди! % на гостите, избиращи метод на плащане чрез банкова карта и/или платежна система, се повишава и вече е над 45 %.

Всички малки на пръв поглед детайли, опции и функции са в основата на истинските възможности за практическа дигитализация и режим Active START на онлайн продажбите за хотелиери!

Защо хотелиерите избират решенията на TravelLine? Защото всеки ден получават:

  • Ключови функционалности и несравними опции
  • Технологични връзки актуализиране на информация за секунди
  • Оптимизирани процеси
  • User-friendly Extranet с безплатно Mobile appTLExtranet
  • Свободата 24/7 да управляват продажбите си от всяка точка на света
  • Реализирани повече резервации, повишена заетост, по-висок среден чек, на най-рентабилните точки за продажби
  • Всичко, което търси гост в процеса на онлайн резервиране на хотел, партньорите на TravelLine, могат да конфигурират
  • Адаптивни SMART функции, Widgets & sensitive мотиватори
  • Сложни ценови конфигурации и детайлизирани настройки
  • Статистика и огромна база данни
  • Качествен съпорт и професионални ключове

Вече шеста година TravelLine Bulgaria доказва как с активна съвместна работа, и технологични функционалности и дава изключителни възможности на хотелиерите и споделя успеха от значителното професионално развитие, още повече създавайки ежедневно тренда на развитие! За целия Eкип на TravelLine е огромна мотивация натрупания опит, смелите иновативни стъпки и вдъхновения да са част от новата реалност в хотелиерството!

Щастливи сме да сме доверен и надежден партньор на уникални Комплекси и в България – невероятни хотели, малки къщи за гости, семейни хотели, уелнес, зимни и морски комплекси, висококатегорийни хотели, Вериги Хотели с изключителни екипи!

И Вашият бизнес може да започне да работи на съвсем ново дигитално ниво!

   За информация, контакти и успешен старт вижте на https://travelline.bg

Сподели публикацията