Slide
Slide
Москва. В Русия се провеждат двете най-големи международни туристически изложения. Първоначално кандидатите за почивка и местните туроператори имаха възможност да се запознаят с участниците на „Интурмаркет“, а днес и на „МИТТ 2019“.
Община Каварна, която изпрати един от най-успешните си туристически сезони през последните години и надгражда своята политика в сферата на туризма, презентира активно своите възможности на туристическите борси в чужбина. След самостоятелните си участия на изложенията в София и Букурещ сега продължава включването на Община Каварна с рекламни и информационни материали за възможностите за туризъм в черноморския ни край на щандовете на Министерството на туризма в Москва. Руснаците усилено търсят рекламите за почивка на Черно море и получават полезна информация за ваканция в град Каварна, както и в съседните атрактивни туристически комплекси на територията на Общината. Комплектът с информационни материали включва рекламни флаери, материали за събитията през 2019, първият патриотичен календар на Общината, рекламни материали на хотели и заведения, магнити, които са ръчно изработени, химикали и други брошури и суверини.
„Харесваме България и искаме да почиваме при вас. Имате прекрасно Черно море и плажове. У вас се чувстваме като у дома си. Това е причината да дойдем на щанда на България и да потърсим възможностите за почивка. В момента сме в процес на търсене на полет до Варна, както и да изберем място за отдих на нашето семейство“, сподели за BGtourism.BG Eлена Пензина.
Сподели публикацията