Slide
Slide

Атланта. Продължава турнето на фолклорната певица от Добрич Ивелина Колева в Съединените щати. Днес сестрата на Преслава е в град Атланта.

Тя бе посрещната от семейството на своя съгражданин Стилиян Георгиев – Лъвското сърце, който е един от най-добрите сумисти в история на този спорт в България, а и по света с многобройните си световни и европейски титли. Сумистът ни от години живее и работи в Атланта.

Ивелина Колева посети централата на популярния новинарски канал CNN, а за читателите на BGtourism.BG сподели, че следващите спирки със съпругата на Стилиян – Мария, са музея на Кока Кола, Мерцедес Бенц, стадионът, където се е провел Супербоул, олимпийският парк, където бяха Игрите през 1996 година и Стефка Костадинова постигна своя олимпийски връх.

Този петък е концертът на Ивелина Колева в Атланта, а на 16 февруари тя ще пее пред многобройната българска общност в Чикаго. Зад Океана – в САЩ и Канада, Колева посети всички топ забележителности, като любопитното е, че по време на  едномесечния си престой смени всички сезони – от лятно време в южната част на Съединените щати до пролет и есен в други региони. Дългият воаяж стартира с арктически студ в Ню Йорк и отмяна на полети.

Сподели публикацията