Slide
Slide

Две предложения направиха феновете на футболен клуб Добруджа 1919 във връзка с предстоящото домакинство на тима от турнира за купата на България от 1/16-финалите. На празника на града – 25 септември, „жълто-зелените“ посрещат Локомотив София от 16 часа на стадион „Дружба“. За да е по-празнична атмосферата привържениците отправят две  предложения към Община град Добрич в лицето на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и етнически въпроси“, Постоянната комисия „Спорт и младежки дейности“, председателя на Общински съвет Иво Пенчев, кмета на града Йордан Йорданов и зам.-кмета „Хуманитарни дейности“ г-жа Емилия Баева.

Двете предложения
1. Спортното събитие да бъде включено в официалната празнична програма на Община град Добрич за Деня на Добрич – 25 септември;
2. Духовият оркестър на Добрич да се представи (с обиколка около терена преди началото на мача и на почивката между двете полувремена) с изпълнения на регионалния химн „О, Добруджански край“ и други подходящи мелодии, с което да допринесе за празничната атмосфера на стадион „Дружба“ и да вдигне духа на футболисти и публика за победен успех в мача със столичния съперник.

Източник: Фенска фейсбук страница „Добруджа (Добрич)“
Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Сподели публикацията