Slide
Slide

Варна. Поредно събитие в подкрепа на туристическия бранш, устойчивото развитие и въвеждането на иновации ще се проведе във Висше училище по мениджмънт – Варна (ул. „Оборище“ 13А) на 19 и 20 юни 2019 г. от 9,30 часа. Форумът е с международно участие и е насочен към промотиране на предприемачеството, квалификацията и заетостта на младите хора при управлението и иновирането на сектора на гостоприемството.

https://webmail.bgtourism.bg/cpsess7531180722/3rdparty/roundcube/?_task=mail&_mbox=INBOX&_uid=2016&_part=3&_action=get&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1Програмата на семинара комбинира лекционни, демонстрационни и изложбени сесии. В сутрешните часове ще бъдат дискутирани важни аспекти от развитието на сектора, ролята на младите хора, новите тенденции и иновации, които променят бизнеса, след което изявени български предприемачи ще споделят своя опит при въвеждането на нови туристически услуги и продукти – мобилни приложения, събития и атракциони.

С демонстрация на новаторски техники при подготовката на храна и напитки от 15,30 часа във всеки от двата дни пък ще бъде открит обособеният панел „Трудова борса“. В рамките на тази сесия ще бъдат представени възможностите за допълнителна квалификация, кариерно израстване и заетост в балканско-средиземноморския регион. Търсещите възможност за работа по професии в сферата на туризма и гостоприемството ще имат възможността да се информират за свободните работни позиции и да осъществят пряк контакт с работодатели.

Участието в събитието е безплатно. Форумът е отворен за представители на бизнеса от сферата на гостоприемството, неправителствения сектор, ученици и студенти, както и за други заинтересовани страни. Необходима е единствено предварителна  регистрация на http://bit.ly/2wICrT8.

Сподели публикацията