Slide
Slide

Новият блок е готов за година и половина, като в този период е включено – събаряне на старата сграда, преустройството и изграждането на новия модерен комплекс

Добрич. През последния месец има сериозен интерес към новия жилищен комплекс в центъра на Добрич, съобщи Димитър Петров от сектор Продажби в „Добруджа Билдинг“. Броени седмици преди приключване на проекта голяма част от апартаментите са продадени. Част от новите собственици се сдобиват с нов дом и на разсрочено плащане. От магазините под модерния комплекс са останали свободни само два, с размери 50 и 74 кв. Още по темата кандидатите могат да получат информация на моб.номер 0889 01 34 12. До края на януари „Добруджа Билдинг“ ще организира и информационен ден, в който всеки, който желае може на място да посети новия жилищен комплекс в Добрич до бившата сграда на Банка ДСК. За година и половина компанията изгради жилищния комплекс, като в този период е включено събарянето и преустройството.

Строителна компания „Добруджа Билдинг“ е от най-високата Първа категория в регистъра на Камарата на Строителите в България. Нивото позволява на добричката фирма да извършва всички видове строителни проекти в цялата страна. „В 12-годишния си опит „Добруджа билдинг“ се утвърди на пазара като надежден строител и партньор, който с професионален екип и с модерна техника от най-висок клас реализира множество проекти. Един от последните е изграждането на жилищен комплекс в центъра на Добрич“, посочи още Петров.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията