Slide
Slide

Информационна агенция BGtourism.BG – част от групата на Роял комюникейшън, официално е медиен партньор на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. За краткото си съществуване специализираният ни новинарски сайт за туристически новини и за най-интересните вести от Добруджа, България и света, бързо се утвърди и нареди до големите медии, с гордост днес може да посочим доверието на многохилядната ни ежедневна аудитория към нас.

Екипът ежедневно предлага на читателите качествени авторски материали, които отговарят на най-високите журналистически стандарти.

Информационната агенция се утвърди сред водещите медии с иновативните си и интересни публикации в сферата на туризма. Централата на агенцията е в Добрич с кореспонденти в страната.

Днес на своята официална страница най-голямото туристическо изложение в България ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО официално обяви медийното си партньорство – Виж тук

Екипът на BGtourism.BG подкрепя усилията на екипа на туристическата борса, която популяризира възможностите за туризъм и с това има огромен принос за развитието на туризма в България.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията