Slide
Slide

Златни пасъци. На 11 юни (събота) министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма Христо Проданов символично ще открият летен туристически сезон 2022 в курортен комплекс  „Златни пясъци“.

От 14.00 часа на крайбрежната алея в курортен комплекс „Златни пясъци“ ще се състои символично откриване. В рамките на събитието ще се проведе и тържествена церемония по повод 65-годишнината от създаването на курорта.

За представителите на медиите е предвидена  пресконференция, която ще се проведе от 15:30 часа в хотел „Интернационал“ – к.к. „Златни пясъци“.

По покана на министъра на външните работи Теодора Гeнчовска и министъра на туризма Христо Проданов, над 30 ръководители на дипломатически мисии, акредитирани в Република България, ще посетят Черноморието на опознавателна визита, за да се запознаят с туристическия потенциал на страната ни.  

По време на посещението двамата министри и представителите на дипломатическия корпус в България ще участват в конференции, посветени на 65-годишнината от създаването на морския курорт и честването на 20 години от основаването на Съюза на хотелиерите в Златни пясъци. В програмата на събитието е включено посещение на ръководителите на дипломатически мисии и в град Варна.

Сподели публикацията