Каварна. Холандия надигра Германия с 3-2 в мач от днешната програма на европейското първенство по футбол за девойки до 17 години, на което България домакинства.

Интересният сблъсък между двата тима се радваше на голям интерес от страна на стотици привърженици на футбола, които в делничния ден проследиха мача на живо.

Още от първата минута двата отбора предложаха здрава битка на терена, изпълнена с множество положения пред двете врати, червен картон, дузпа и всичко, което може да нажежи страстите на терена. „Лалетата“ се отдръпнаха на почивката при аванс от 3-1, като до края на срещата силите на германките достигнаха само до връщане на едно попадение.

Следващият мач на стадион „Калиакра“ също предизвиква голям интерес. Той е между отборите на Англия и Холандия и ще се съснтои на 11.05.2019 г. от 16:30 ч.

На стадион „Дружба“ днес националките на България записаха второ порежание, като този път отстъпиха с 3-0 на световия и европейски шампион Испания. На терена в Албена Дания загуби с 0-1 от Португалия.