Travel Academy отличи шампионите в туристическия сектор на специална Гала вечер
Travel Academy отличи шампионите в туристическия сектор на специална Гала вечер
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Рапсоди Травел България e туроператор на годината. Компанията бе отличена с първа награда в туристическия сектор от Travel Academy по време на Гала вечерята на 6-та си Годишна среща в София Тех Парк в столицата.

Активната работа на Рапсоди Травел заслужено ги изстреля на върха в престижната класация

Раздадени бяха общо 16 приза. В категорията морски хотел бе награден Феста Виа Понтика Ризорт в Поморие, а за най-добър градски хотел бе избран хотел Мак в Габрово.

Екипът на хотел Мак

Най-добрият СПА хотел на годината е Гранд хотел Банско. Вила Алба в село Момчиловци оглави класацията в категорията вила/къщи за гости.

За най-добър планински хотел бе избран Грийн Ууд хотел и спа в Банско. Usit Colours Bulgaria стана туристическа агенция на годината, а Аква клуб котвата – минерални басейни в Сапарева баня – е туристическа атракция на годината.

Usit Colours Bulgaria

Община Сливен получи отличието Туристическа община на годината, а в същата категория община Враца бе отличена с наградата на публиката. Късноантична и средновековна крепост Туида, Сливен, беше обявена за туристическа атракция на публиката. Travel Smart стана туристически блок на публиката. За настроението на гостите се погрижи група X-Rays. По време на церемонията Димо Желев от Travel Academy посочи, че близо 80 хиляди гласа са били дадени във всички категории, а страницита е била посетена от 200 хиляди души.

Сподели публикацията