Slide
Slide

София. На прага на своята 13-та годишнина агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR продължава да насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието, международните отношения и други сфери от обществения живот.
Новият календар на агенцията за 2019-та – със снимки на призьорите от престижните церемонии през изминалата година, ще бъде представен по време на традиционната новогодишна вечер на 25 януари от 19 ч. в клуб ДИЛИЖАНС (бившата легендарна Ла Страда).
По традиция VIP COMMUNICATION PR стартира събитийния сезон с церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2019. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на икономиката на Балканите. Балканските бизнес награди ще бъдат през март, но номинациите ще бъдат обявени по време на Новогодишното парти. На празничното тържеството ще станат известни и номинациите за Годишните медийни награди. Още по темата ТУК

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията