Slide
Slide

Балчик. 15 фирми взеха участие във второто издание на сватбеното изложение Wedding Expo 2019 в Lighthouse Golf & Spa Resort този уикенд край Балчик. Посетителите имаха възможност да видят в реално време работата на най-изявените специалисти в сферата на декора, вдъхновяващи флорални украси, най-актуалните елементи в сватбения макиаж и фризура, модните тенденции при булчинските рокли и мъжки костюми, акцентите при фото и видео заснемане на сватбено тържество, като също имаха възможността да опитат специално селектирани коктейли предлагани за сватбени мероприятия.

снимки BGtourism.BG

„Нашето ателие е от Варна, представяме модели на булчински рокли. От 20 години съм дизайнер, а миналата година за първи път участвахме на изложение – направихме го именно тук. Смятам, че форум като този ни дава възможност да покажем своята продукция и нови тенденции, както и да достигнем до крайния клиент“, заяви за BGtourism.BG Зорница Георгиева, която е дизайнер на „Зорница ателие“.

Тя посочи, че всяка една рокля е уникална, като е относително за колко време се изработва. Зависи от модела и материалите – може за ден да бъде изработена или за две седмици.

BGtourism.BG Ви предлага селекция от снимки от двата дни на сватбеното изложение. Следващата седмица е сватбеното експо и на голф комплекса Блексирама.

Уникален за България хотел започва да посреща гости през февруари (видео + снимки)

Сподели публикацията