Slide
Slide

Варна. Най-големият международен турнир по традиционна стрелба с лък ще се проведе на 9 ноември от 10 часа на територията на Исторически парк, на 33 километра от град Варна, съобщиха организаторите за BGtourism.BG. Вечерта от 19:30 в Средновековната крепост на Исторически парк, ще се проведе закриване на спортния ден с официална Церемония по награждаване на финалистите в отделните дисциплини.

В турнира ще могат да вземат участие всички желаещи (мъже, жени и деца).Участниците ще бъдат разделени на няколко отбора, които ще показват уменията си в общо 7 дисциплини.

Крайното класиране ще се направи в три групи: мъже, жени и деца, от общия сбор точки от всички 7 дисциплини. Първите трима от всяка група ще бъдат наградени по време на официалната  Церемония по награждаване.

Организатори на турнира от българска страна са Клуб за възстановки „Величие“и Историческо изкуство. Историческо изкуство за спонсор и партньор за развитие на традиционната стрелба с лък в България и подкрепят Международния турнир, съвместно с Клуб за възстановки „Величие“. Домакин и спонсор на събитието са Исторически парк.

Всеки желаещ може да заяви своето участие тук: https://forms.gle/iAMmYg4QM3hFMT5x5

За допълнителна информация и пълните условия на турнира:  https://www.facebook.com/events/765958707189049/?ti=icl

Сподели публикацията