Резервирайте ваканцията на мечтите си до края на деня на wizzair.com на цени, започващи от 19.99** лв

София. Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага 20% отстъпка за всички полети, резервирани днес, до всички дестинации. Тази страхотна оферта е валидна за всички клиенти и без ограничения за периода на пътуване.

С два предстоящи национални празника през септември в България и съответно две възможности за дълъг уикенд в чужбина, сега е перфектният момент да резервирате полет до чудна страна на още по-чудна цена! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от градове – от обичаните от всеки турист дестинации като очарователен Париж и прекрасна Барселона, до красиви морски перли като Ница, Аликанте и Ейлат.

Независимо дали бихте искали да разглеждате забележителности, да почивате на плажа или да посетите държава, в която никога не сте били, с изгодни цени, стартиращи от 19.99 лв.**, днес wizzair.com е идеалното място да изберете дестинация за следващото си пътуване.

Който и маршрут или период на пътуването да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20% е валидна само днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. В своята постоянно развиваща се мрежа Wizz Air вече разполага с богат избор от 48 маршрута от България – 30 от София, 14 от Варна и 4 от Бургас.

Първият полет на Wizz Air от България излита през 2005 г. Авиокомпанията вече има девет самолета, базирани в страната – седем в София и два на летище Варна, и екипаж от над 350 ориентирани към клиента служители. Вторият самолет в морската столица пристигна през юли 2019 г., когато Wizz Air стартира и 6 нови маршрута от Варна – Берлин, Копенхаген, Хамбург, Ливърпул и Париж.

През 2018 г. Wizz Air е превозила над 3 млн. пътници от и до България, което представлява 16% увеличение спрямо 2017 г. След стартирането на 6 нови маршрута от Варна авиокомпанията вече предлага общо 2.9 млн. места по своите 48 маршрута от и до България.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации на Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да стартираме месец септември с вълнуваща промоция от 20%, тъй като Wizz Air винаги се е стремяла да открива повече възможности пред българските клиенти да пътуват до невероятни дестинации на изгодни цени. Нашето разписания за сезони есен и зима са налични на wizzair.com и ние сме сигурни, че българските клиенти ще харесат удобния график на полетите ни, лесната система за онлайн резервации и широкия избор от маршрути и изгодни тарифи. Нашият приятелски екипаж с нетърпение очаква да посрещне местните пътници на борда на флотилията на Wizz Air, една от най-младите в Европа.“

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 4 септември 2019 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за всички полети на Wizz Air без ограничение в период на пътуване. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси.