Slide
Slide

Балканските Туристически Оскари ще бъдат връчени на 5 декември в София

В началото на зимния сезон туристи от цял свят дават все по-високи оценки за хотелите в Банско, сочат статистиките на най-голямата мрежа за резервации Booking.com. Дни преди четвъртото издание на Балканските туристически Оскари поредно планинско бижу получи номинация от партньорите на наградите за туристическа индустрия 2018, отбелязват организаторите ВИП Комюникейшън.
Церемонията ще се състои на 5 декември в хотел Премиер Бест Уестърн София.
Разположен на 500 метра от игрището „Пирин голф“, проектирано от световноизвестния Ян Уузнам, 4-звездният „Green Wood“ предоставя възможност за целогодишен планински туризъм и печели все по-добри оценки в Букинг. Освен играчите на голф, хотелът в близост до красивата местност Катарино, привлича гости за СПА-релакс целогодишно.
„Green Wood“ разполага с 28 двойни стаи, 53 студия, 19 апартамента с една спалня и 6 апартамента с две спални.
Ресторантът на хотела приготвя изискани ястия от европейската кухня, както и ястия от националната кухня на България. А и богата селекция от вина. Лоби барът е за отмора след ски или голф, а СПА-центърът на хотела предлага разнообразие от процедури и терапии. На разположение на гостите са козметично студио, романтична хидромасажна вана за двама, масажно студио, както и модерно оборудвана термо зона с традиционна турска баня, парна баня и сауна.Както и душ с ледено ведро, масажно студио с джакузи, зона за релакс, вътрешен отопляем басейн с обособена детска част, фитнес.
Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за
четвъртото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2018. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

Сподели публикацията