Slide
Slide

Собствен бранд пуска на пазара един от топ атлетите ни. Това е Георги Ганчев, който заедно с приятелката си – атлетката Виктория Георгиева, решиха да основат своя марка – МАНЯК. Той обича да снима видео клипове, а тя е националка по лека атлетика и в момента учи „Право“ в Софийския университет.

Първият артикул, за който вече вървят поръчки в профила на марката в Инстаграм – instagram.com/manqk.clothing, са зимни шапки и ще пристигнат у нас буквално след броени дни, споделя ексклузивно за BGtourism.BG 28-годишният добричлия.

Георги е най-бързият добруджанец! Най-доброто му време на зрелищните 100 метра е 10.68 сек. от Сливен 2014-та, има и 10.69 сек. от София 2015 г.
Бившият ни национал Георги Ганчев сега е вманиачен да изкачва и стълбицата на модната индустрия. Започва с черни, сиви и червени шапки – зимни и с козерка, следват тениските и потниците, като с дизайна в момента се е заел лично атлетът и приятеля му Марио.

За Царицата на спортовете е открит от тогавашния преподавател по физическо в ОУ “Христо Ботев” Емил Михайлов и Милен Петров. Влиза в спортната зала с голямо желание и след година тренировки успешно преминава в редиците на спортното училище в Добрич. След това успешно се изявява с екипа на СКЛА Добруджа и националния тим. Защитавал е цветовете на НСА, КЛАСА и Локомотив Русе.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията