Министерството на туризма ще рекламира България с 60 000 лв. по време на голф турнир
Министерството на туризма ще рекламира България с 60 000 лв. по време на голф турнир
Slide
Slide
Slide
Slide

Министерството на туризма ще даде 60 хил. лв. без ДДС на “Лайтхаус голф енд СПА хотел” в Балчик, за да рекламира България по време на голф турнир, който ще се проведе на територията на хотела. Това се разбира от обществена поръчка и обявление за договаряне от министерството.
Хотелът, който разполага с единственото в България голф игрище за този турнир и необходимите договори и лицензи, организира голф турнира European Tour Senior Classics от 6 до 9 септември. Министерството ще плати на организаторите, за да рекламират България като туристическа дестинация.
Предвижда се да има шатра и щанд, на които да се раздават рекламно-информационни материали, да бъде поставено лого по време на събитието, в зали за събития, коктейли, ВИП салон и т.н. В услугите влиза също рекламен банер с рекламното лого на България на официалния сайт на турнира, във фейсбук страницата на събитието, в уеб сайта, инстаграм страница и др. Ще бъдат излъчвани и рекламни клипове за България по време събитието, представители на министерството ще участват в официално откриване и закриване на събитието.
“Голф турнира представлява добра възможност за реклама на България като атрактивна туристическа дестинация в премиум сегмента, както и достигане до широка аудитория”, отбелязват от министерството в мотивите за отпускане на парите. “Предстоящият турнир ще допринесе за повишаване разпознаваемостта на дестинация България, ще увеличи обема на входящия туристопоток, както и вътрешния туризъм, ще привлече по-високоплатежоспособни туристи и по-висока добавена стойност на туристическите продукти”, смятат оттам. Дневник

  • Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG
Сподели публикацията