Християна Дънкова отишла там, за да пее в новогодишната нощ

Мизерни условия и лошо отношение в хотел в Банско навръх Нова година – от това се оплака певицата Християна Дънкова от Добрич, която преди 4 години се прочу в „Гласът на България“, а преди това имаше множество призови места от големи международни конкурси.  

Тя публикува в профила си във фейсбук снимки на стаята, в която била настанена след официална покана да участва в новогодишната програма на 31 декември.

Участието й урежда импресарио. Срещу хонорар, изпълнителката се съгласява да пее за гостите на един от хотелите край Банско. На 31 декември Дънкова пристига в хотела, но се сблъсква с хладно посрещане. Служителите на рецепцията дори не знаели къде трябва да я настанят.

От хотела казват, че при пристигането на певицата вниманието към нея е било занижено заради стотиците гости, настаняващи се по същото време.

В крайна сметка Дънкова получава стая с „мръсни чаршафи и фасове по барплота”. Предлагат да й донесат две печки, за да се затопли помещението.

Маркетинг-мениджърът на хотела Владимир Проев обясни, че певицата е настанена в търговска стая, която се отдава на гости.

„Докато й бъде подготвено помещението, на госпожата е дадено сервизно или багажно помещение, където може да си остави багажа, докато камериерките подготвят нейната стая. Повтарям, гостите са с предимство”, категоричен е Проев.

Певицата разказва, че отказала да се настани в стаята и пожелала да бъде преместена, в противен случай отказва да пее на Нова година.

„След разговори, ни настаниха в част от апартамент, където имаше други хора, които реално мисля, че не знаеха за нашето пребиваване в този апартамент”, разказа Дънкова пред камерата на NOVA.

В същото време от хотела твърдят, че Дънкова сама се е объркала и вместо в собствената си стая, влязла в друга, вече заета. Маркетинг-мениджърът показа и мястото, на което певицата е била настанена. А то не прилича на онова, което се вижда на снимките във Facebook профила й.

Християна е категорична, че повече няма да стъпи във въпросния хотел нито като турист, нито като изпълнител. От хотела също не възнамеряват да я канят на следващи участия.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!