Slide
Slide

София.  В началото на лятото нетърпеливите пътешественици могат да летят директно до главния град на красивия гръцки остров Крит
Българската авиокомпания стартира лятната си линия от София до град Хераклион на о-в Крит от 3 юни. Благодарение на директните полети, част от редовната програма на авиокомпанията, пътниците ще имат възможността да се насладят на зашеметяващия гръцки остров.
Главният град на остров Крит, Хераклион е известен със своите кристално чисти плажове, богата и мистична история, впечатляваща природа и вкусна кухня. Пътниците на „България Еър“ ще могат да се запознаят с магическата островна атмосфера, да опитат изключителните гръцки специалитети, както и да се радват на традиционното критско гостоприемство.
Вашата незабравима лятна почивка на остров Крит е още по-близо с удобен директен полет до столицата Хераклион. Полетите на „България Еър“ се извършват всяка сряда и събота през целия летен сезон, от юни до октомври като дават възможност както за едноседмична почивка, така и за бягство за дълъг уикенд. Цените в икономична класа започват от 99 EUR за еднопосочен билет и включват право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in, както и безплатен кетъринг на борда.
Със стартирането на сезонните полети до Хераклион националният превозвач предоставя на своите пасажери много възможности за развлечение и разнообразни туристически маршрути за незабравими пътешествия.
Повече информация относно специалните оферти за полети от София до Хераклион, може да намерите в уебсайта на „България Еър“ и страниците на авиокомпанията в социалните мрежи.

Сподели публикацията