Slide
Slide

Кранево. Неусетно дойде време тенис и СПА веригата Weekend Tour да се пренесе на морето. Кранево ще има честта да посрещне първия „морски“ турнир през годината. Therma Village Open е трети кръг от веригата за 2022-а и първият по-дълъг. Участниците ще се включат в един „дълъг“ уикенд между 5 и 8 май, в който ще съчетаят битките на корта с активна почивка край морето и допълнителни активности, съобщава пред Гонг организаторът Ивайло Цанков.

Традиционно ще има турнири на сингъл при мъже и жени, мъжки двойки и смесени двойки. Форматът на сингъл включва двойна квалификация в групи по трима или четирима, което гарантира и минимум 6 мача независимо от резултатите в тях. Самите двубои се провеждат в един сет до 6 гейма с тайбрек, ако се стигне до 5:5.

Допълнителните активности за участниците и техните близки са с фокус към децата. Те включват каране на кънки в зимна пързалка с инструктор, урок по тенис и креативна детска анимация с тематични работилници. Домакин на събитието е петзвездният комплекс Therma Village, който предлага и много допълнителни забавления.

Към момента все още има няколко места за участие. За записване можете да посетите официалният сайт на веригата – weekendtour.bg

Кранево е трета спирка от сезона на Weekend Tour след много интересните събития в Сандански и Гоце Делчев. Веригата ще остане на морския бряг и през май и юни за два турнира в Созопол – Santa Marina Holiday (20-24 май) и Green Life Open (17-19 юни). Кранево ще приеме и втори турнир между 2 и 4 септември.

Остават само 3 дни до началото на приключението ни Therma Village Open I – Weekend Tour 2022.
Организаторите обявяват LAST MINUTE резервации с БЕЗПЛАТНО участие в турнира за дамите!

Сподели публикацията