Св.св. Константин и Елена. Новият 5-звезден хотел от портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД – Aquahouse hotel & SPA днес отвори врати в най-стария български морски курорт.

Хотелът се намира в непосредствена близост до модерния термален комплекс Аквахаус, а със съвременната си визия и услуги утвърждава не само курорта, но и имиджа на страната ни като морска, СПА и кулинарна дестинация.

Днес, по случай откриването на новия 5-звезден хотел, домакините засадиха с първите ни гости дърво, което ще носи тяхното име. То символизира реализирането на една сбъдната мечта, наречена Aquahouse Hotel & SPA.

Този път акцентът е върху лечебната сила на минералната вода, съчетана с уникалната обстановка в Health Spring SPA център, даващ нови усещания за сетивата.

Хотелът предлага на своите гости различни кулинарни концепции, екстравагантни барове и пан-азиатски ресторант Kampai. Запазвайки естествената зеленина и вековни борове, хотелът съчетава уникална градина с морска панорама, в която непринудено са вписани зони за релакс около външните басейни, фитнес на открито, детска и тийн зона.

Хотелът ще разшири възможностите на курорта Св. св. Константин и Елена като локация за различни събития, предлагайки атрактивна зала за конференции и бизнес зона, подходящи за корпоративни и специални събития.

Повече информация може да намерите на сайта на хотела: www.aquahousehotel.com

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA