Slide
Slide
Детският голф турнир на BlackSeaRama се проведе на 18-и август (събота). Вълнуващото събитие отбелязва края на детската голф академия за 2018г. и в него се включиха 16 участника на възраст между 5 и 15 години.

Школата се провежда за 9-а поредна година всяка събота от юни до август и много малки голфъри са направили първите си стъпки в играта тук. Днес някои от нейните възпитаници, които са юноши, вземат участие в голф турнирите на клуб BlackSeaRama.

Състезанието се проведе на три дупки. Георг Тушев спечели първото място със 17 удара, на второ и трето място бяха Михай Тоадер и миналогодишния победител, Виден Нацев. Децата демонстрираха много ентусиазъм и завидни познания в играта.

На церемонията по награждаването, наградите връчи Сет Ъндеруд – Главен секретар на Българската Голф Асоциация. Всички участници получиха отличие медал, плюшеното мече Мориц-талисман на BlackSeaRama и различни подаръци от Прошоп.

Финалът на събитието беше отбелязан с пица парти в ресторант Ла Кампана, а за доброто настроение на децата, домакините организираха анимационна програма с фокусник.

Екипът на BlackSeaRama поздравява победителите и благодари на всички деца, които се включиха в турнира и в голф академията през лятото. Ще Ви очакваме следващия юни за началото на Детска Голф Академия 2019.

Сподели публикацията