Slide
Slide

„След като видите това шоу, Вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.”

Добрич има честта да посрещне най-желаното събитие в страната за 2018 г. – „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ” на 28 септември от 20:00 ч. в зала „ДОБРОТИЦА”.

След светкавичното изчерпване на билетите за всички дати в София, Пловдив и Варна, зрителите от цяла България заявяват интерес шоуто да посети и техния град! Удоволствието да го посрещнат ще имат градовете Плевен, Добрич, Русе, Хасково, Шумен и Благоевград и др., като част от турнето за тази година!

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви вмъкне зад кулисите на телевизията и ще разкрие нейните скрити за зрителя тайни. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериал… Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„Забраненото шоу на Рачков“ е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от „Бай Брадър“ до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? „Забраненото шоу на Рачков“ е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

за информация и билети : Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ – гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и
на тел: 058/ 605 573
фейсбук: ДТ „Йордан Йовков“ – Добрич

Сподели публикацията