„Няма такова шоу, няма такава заря“, заяви бившият фронтмен на Д2 Дичо, който бе специален гост на тазгодишната Огнена фиеста „Чиракман“. Със своите изпълнения той зарадва хиляди жители на Каварна и гости на града, които се събраха на сцената на буна 2. Многобройната публика остана впечатлена от невероятните фойерверки. Почти всеки извади своя телефон, за да запечата впечатляващата огнена фиеста.

Видео 1 Видео 2

Втора буна не успя да събере всички зрители на огненото шоу. По-голямата част от хората намериха места на плажа и крайбрежните заведения, в които абсолютно всички маси бяха предварително резервирани с дни.

”Присъствате на едно уникално по рода си и в България огнено и музикално шоу”, заяви кметът на Каварна Нина Ставрева. Тя благодари на Дичо и групата му, както и на Момчил Кръстев и парти център Вега.

Гостите на Фестивала, които не успяха да намерят място близо до сцената имаха възможност да наблюдават случващото се на сцената на големи видеоекрани.

Грандиозното експлозивно шоу, в което фойерверките се изстрелваха от няколко места и предизвикаха истински фурор сред зрителите, накараха малки и големи да запечатат огнените шарени букети и пироефекти в небето със своите телефони или фотоапарати. Голяма част предаваха на живо със своите мобилни устройства, за да запознаят своите близки и приятели с уникалното шоу.

Екип на BGtourism.BG

 

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA