Slide
Slide

„Няма такова шоу, няма такава заря“, заяви бившият фронтмен на Д2 Дичо, който бе специален гост на тазгодишната Огнена фиеста „Чиракман“. Със своите изпълнения той зарадва хиляди жители на Каварна и гости на града, които се събраха на сцената на буна 2. Многобройната публика остана впечатлена от невероятните фойерверки. Почти всеки извади своя телефон, за да запечата впечатляващата огнена фиеста.

Видео 1 Видео 2

Втора буна не успя да събере всички зрители на огненото шоу. По-голямата част от хората намериха места на плажа и крайбрежните заведения, в които абсолютно всички маси бяха предварително резервирани с дни.

”Присъствате на едно уникално по рода си и в България огнено и музикално шоу”, заяви кметът на Каварна Нина Ставрева. Тя благодари на Дичо и групата му, както и на Момчил Кръстев и парти център Вега.

Гостите на Фестивала, които не успяха да намерят място близо до сцената имаха възможност да наблюдават случващото се на сцената на големи видеоекрани.

Грандиозното експлозивно шоу, в което фойерверките се изстрелваха от няколко места и предизвикаха истински фурор сред зрителите, накараха малки и големи да запечатат огнените шарени букети и пироефекти в небето със своите телефони или фотоапарати. Голяма част предаваха на живо със своите мобилни устройства, за да запознаят своите близки и приятели с уникалното шоу.

Екип на BGtourism.BG

 

Сподели публикацията