Slide
Slide

По случай 49-тия рожден ден на Албена всеки гост, който през периода от 24 до 26 август,  направил ранно записване за дните преди и след Нова Година или резервация в Албена по някоя от следните оферти:

ще получи -25% отстъпка от цените им, съобщават от компанията.

Като бонус те ще получат и уникален промо код за отстъпка, който ще може да използват еднократно и за настаняването си в хотелите в Албена с -25% отстъпка и през цялата 2019 година.

След изтичането на ранните записвания само и единствено на уебсайта на albena.bg ще имате -5% отстъпка от стандартните цени на хотелите. Албена си запазва правата за промени в условията и параметрите на предложенията за ранни записвания.

Тази вечер от 20:00 часа, на поляната до х-л „Добруджа“ за децата ще има различни атракции (мимове и игри с аниматори).

Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена.
Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая  подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален. В него „Джазът среща класиката“ – на четиридесет пръста. „Четиримата пианисти“ – Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски – музиканти с активна международна кариера и още двама джаз музиканти Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас ще свирят за публиката. „Албена“ ще стартира продажбите на резервации за следващия сезон. Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта. Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с „Birthday After Party“ – шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament“. В него ще участват най – добрите шеф-готвачи в „Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.

Сподели публикацията