Slide
Slide

Созопол. Родното Черноморие не е само дюнери и пици, категорично е журито на Петото издание на Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в бутиковия Арт комплекс Анел в Созопол.
Ценители на кулинарните изкушения вече могат да се насладят на меню, което съчетава морски деликатеси и неустоими шедьоври на скара, приготвени от главни готвачи – сърбин и македонец. Тази неочаквана комбинация доведе до финала на конкурса най-новото бижу на Царево – CAMPO Tavern&Bar. Заведението се намира в идеалния център в града, с уникална гледка към Черно море.
„Работим само с доказани доставчици и местни рибари, като така гарантираме на нашите клиенти, че храната която предлагаме е винаги прясна в вкусна. Цените при нас не са като на Слънчака. Смело можем да кажем, че съотношението цена/качество, което предлагаме в CAMPO Tavern&Bar, е точно това, което туристите търсят“, споделят тайната на успеха мениджърите на ресторанта. Персоналът също е отлично подбран, което е трудно постижимо в морските ни курорти – гостите са посрещани и обслужени от доказали се професионалисти, които карат посетителите да се почувстват ценни и специални.
Професионални музиканти допринасят за настроението на гостите – с класическа цигулка и шлагерни песни.
Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август.
Титаните на родната сцена – Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел.

Сподели публикацията