Slide
Slide

Добрич. Студентите от Технологичния университет и Университета по криминалистика в щата Гуджарат, Индия, инициираха в Добрич да се проведе културния фестивал „Санскрити“ – незабравимо културно пътешествие в необятната шир на далечната азиатска държава. В ролята на „Екскурзоводи“ ще влязат именно студентите. С песни, танци и много забавление, те ще пренесат участниците и гостите в света на индийския фолклор и традиции.

За да бъде празника по-вълнуващ, ученици от ЧПГТП „Райко Цончев“ в Добрич ще представят традиционна българска фолклорна програма.

Събитието ще се състои на 13 юни 2019 г. (четвъртък) в Летния театър на град Добрич, бул. „3-ти март“, No 7, от 17:00 часа.

Културният фестивал „Санскрити“ е в рамките на международната лятна програма на Висше училище по мениджмънт. В продължение на един месец, индийските студенти се обучават в магистърски модули по „Предприемачество“, „Стратегическо управление“ и „Планиране на ресурсите на предприятието“, посещават редица бизнес организации и големи компании в региона, участват в организирани екскурзии и мероприятия.

Сподели публикацията