Сандански. В центъра на Сандански стотици туристи и местни жители изгледаха последния епизод на сериала „Вина“ и дегустираха вино на производители от региона. С интригуващия сюжет и актуалните проблеми, които се разглеждат, сериалът се нареди сред най-успешните продукции на БНТ.

Хитовият сериал ще има втори сезон, съобщи генералният директор Емил Кошлуков след като финалът на първия сезон бе излъчен на живо в центъра на Сандански. Лентата популяризира по най-добрия начин възможностите на СПА дестинацията и като регион за винен туризъм.

„Успехът е категоричен, това е една от най-добрите продукции в програмата ни, видяхте отворения финал, с който завърши, просто плаче за втори сезон. Така че имаме решение за втори сезон на „Вина“, каза той.

Снимки FB Виктор Божинов

“Благодаря на всички зрители за добрите очи и добрата енергия! Не съм предполагал, че в държавата на хейтърите е възможна такава положителна реакция! Благодаря на актьорите и целия екип за енергията и добрата работа! Благодаря на хората от Сандански и района за откритите сърца и невероятното гостоприемство! Благодаря на Българска национална телевизия за доверието! Благодаря и на всички, които пречат или организират негативна кампания! Те само ни амбицират!”, сподели във фейсбук страницата си режисьорът на телевизионния сериал Виктор Божинов.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA