Габриел Ескарер (вляво) - главен изпълнителен директор на Meliá Hotels International и Rafael Nadal (вдясно)
Slide
Slide

Майорка. Първият от поредица хотели, носещи марката Zel, които са резултат от сътрудничеството между Рафаел Надал и Meliá Hotels International, ще отвори врати в Майорка това лято. Целта е 20 хотела с бранда Zel да бъдат открити в рамките на следващите 4-5 години – както по крайбрежието на Средиземно море, така и в европейски столици като Лондон, Париж и Мадрид, съобщиха от Meliá.

Първият Zel хотел ще отвори врати това лято в Майорка, снимки Instagram @zelhotel

Отличителни белези на това начинание ще бъдат страстта към живота на открито и висококачествената гастрономия. Архитектурата ще бъде празник на средиземноморския начин на живот. Рафа Надал казва, че моментално е бил привлечен от „тази нова концепция“, която отдавна е разработил заедно с Meliá.

През април ще летим от Варна до популярна дестинация в Испания

„Като испанец, майорканец и световен пътешественик, стартирането на тази хотелска марка е проект, който имах в ума си от дълго време“, казва Надал.

Легендарният тенисист с 22 титли от Големия шлем живее на остров Майорка. Той има впечатляващо имение на брега на морето, за което е платил около £3 милиона през 2013 г. 

Любим хотел в Сапарева баня привлече готвач, който впечатли жури в Истанбул с десертите си

„Щастливи сме, че можем да си сътрудничим, като партньори в този проект, с икона на лично и спортно ниво като Рафа.“, споделя Габриел Ескарер, главен изпълнителен директор на Meliá. Той посочва, че всички хотели с марката ще бъдат четиризвездни хотели и ще предлагат висококачествен туристически продукт, насочен към „пазарна ниша, която в резултат на пандемията търси открити пространства и начин на живот, фокусиран върху спорта, благосъстоянието, гастрономията.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA