Манила. Две от най-големите туристически компании във Филипините обединиха усилия и организираха изложение от типа B2B в името на засилването на местния туризъм, предаде БТА, цитирайки Филипинската новинарска агенция (ФНА).

Асоциацията на филипинските туроператори (АФТ) и Асоциацията за продажби и маркетинг на хотели (АПМХ) бяха домакини на туристическа борса в периода 28-29 март, която събра на едно място 87 изложители и 105 клиенти в град Пасай.

Двудневното събитие послужи като платформа за хотелите, курортите, тематичните паркове, туроператорите и агенциите, членуващи в двете асоциации за създаване на туристически пакети. Те ще обслужват както местни, така и международни туристи.

Председателката на АПМХ и вицепрезидентка на продажбите и маркетинга на хотела „Блууотър ризортс“ (Bluewater Resorts) Марги Мунсаяк заяви, че участието на техния хотел в първата туристическа борса, организирана миналата година от Асоциацията на филипинските туроператори, вече е генерирало приходи на близо 10 милиона.

Това е първото партньорство между двете асоциации и е допълнение към ежегодните дейности на АПМХ за възстановяване на туризма.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA