Slide
Slide

Лондон. Добри новини за българския туризъм днес пристигнаха от Великобритания. Jet2 и Jet2holidays значително разшириха летателната си програма до Бургас за следващото лято.
Бяха добавени хиляди допълнителни места с допълнителни полети от летищата Бирмингам, Лийдс Брадфорд, Манчестър и Нюкасъл, съобщи днес TravelWeekly. Новите услуги ще се предлагат по време на пиковия летен ваканционен сезон от юли до септември.

Полетите осигуряват достъп до българското Черноморие, както и до най-добрите курорти в региона, включително Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас.
Освен добавянето на допълнителен капацитет в Бургас, Jet2holidays също разшири портфолиото си от хотели, налични за резервация за лято 2023 г. Повече от 50 хотела вече са налични.

Главният изпълнителен директор Стив Хийпи каза, че виждат силно търсене за лято ’23, особено когато има стойност.
„В отговор на това добавихме допълнителни полети и ваканции до България за следващото лято и предоставихме на клиентите и независимите туристически агенти по-голям избор и гъвкавост, когато става въпрос за резервиране на страхотна ваканция до Бургас в България по време на училищните ваканции.

„Освен това нашият партньорски подход към работата с хотелиерите означава, че добавяме набор от фантастични хотели и сме щастливи да бъдем в продажба с тези превъзходни имоти. Очакваме с нетърпение успешен летен сезон до тази популярна дестинация и сме уверени, че тези нови полети и пакетни почивки ще бъдат изключително популярни сред летовниците, които искат да се насладят на балканското слънце“, добави Хийпи.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA