Берлин. В рамките на ITB Берлин, ежегодно провинция Баден-Вюртемберг организира Дунавски салон съвместно с националното представителство на страната партньор на събитието, която тази година беше Молдова. Дунавският салон представя общността от държавите, разположени по поречието на най-голямата европейска река и се провежда традиционно на втория ден от изложението, в представителството на Баден-Вюртемберг в Берлин, като страната ни тази година бе представена и на това специално събитие.

Българският щанд беше разположен на водеща локация.
Гостите традиционно са представители от дипломатическия корпус в Германия, водещи международни туристически и други медии, академичната общност в Берлин, както и редица участници от туристическия бранш.


България бе професионално представена с висококачествени български вина, които гостите можеха да опитат, а специален акцент в програмата на събитието беше изпълнението на международно известния саксофонист Владимир Кърпаров, който спечели публиката с авторски изпълнения и импровизации, които елегантно съчетават джаз и елементи от българския фолклор.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA