Slide
Slide

Слънчев бряг. Рекордно малък брой  грабежи отчитат това лято в най-големия ни туристически комплекс „Слънчев бряг“.  Те са били 10 и са разкрити много бързо, което се дължи и на изградената система за видеонаблюдение, която обхващат 80% от територията на акционерното дружество.

Активният летен сезон приключи за най-големия туристически комплекс Слънчев бряг. Над 300 камери и 8 контролни пункта са осигурявали сигурността на туристите, каза изпълнителният му директор Златко Димитров:

„За нас най-важният приоритет е сигурността на туристите в курорта, който е може би и най-големият на Балканите. Имаме камери, които обхващат над 80% от територията на комплекса. Давам пример и добрите зваимодействия с ОД на МВР  в Бургас, защото вече е обхванат и мостът над река Хаджийска. Беше място за доста посегателства“, каза той пред БНР-Бургас.
Има и изградена система за разпознаване на регистрационните номера на превозните средства, които минават през целия курорт.

Очертава се и следващият сезон да бъде труден, посочи Златко Димитров.
Той допълни, че туристическия бранш в Несебър е показал през годините, че е много гъвкав и успява да излезе от сложни ситуации, като тази  с фалита на британския туроператор „Томас Кук“.

Следете BGtourism.BG ежедневно, за да сте информирани с новините от света на туризма, икономиката, кулинарията, културата и спорта.

Запознайте се с възможностите за реклама ТУК!

Сподели публикацията