Slide
Slide

Слънчев бряг. „Лято ‘2021 за нас бе много труден сезон, с много неизвестни, но все пак успешен“, това отчитат от Radina Group Hotels & Aquapark относно аквапарка и морските си хотели в курортите Слънчев бряг и Златни пясъци. Със 100% заетост може да се похвали хотел Аква Невис в Слънчев бряг за периода от 1 юли до 5 септември 2021 г. Хотелът традиционно привлича гости от всички националности. Оказва се, че хотелът е много предпочитан не само от британските туристи, които през годините предпочитаха да отсядат в Аква Невис, но и гостите от Румъния, България, Белгия, Нидерландия, Полша и Германия. Планира се по-богат продукт и с голяма добавена стойност за 2022 г., както и пълна реновация през 2023 г., съобщават от компанията за Bgtourism.bg.

Началото на Сезон 2021 г.

В непосредствена близост до хотела е първият аквапарк в страната, който бе изграден от компанията и е едно от бижутата в портфолиото на Radina Group Hotels & Aquapark. Екшън Аквапарк е любимото място за гости от цял свят. работи от началото на юни до средата на септември, а

от сряда – 1 септември, водната атракция ще посреща туристи от 10 до 16.30 часа на специални цени.

Билетите за аквапарка са на гарантирано най-ниски цени, ако бъдат закупени чрез сайта – ТУК.

Руслан Йорданов пред БНР: На много места по Черноморието и в планинските курорти се сбъднаха оптимистичните прогнози

Атракцията изпраща един сезон, пълен с предизвикателства, но отново успя да зарадва своите гости с несравними водни приключения, много екшън и забава за цялото семейство.

Екшън Аквапарк

За първи път хотел Невис Ризорт в Слънчев бряг бе достъпен на свободния пазар и това даде възможност на над 2 500 български туристи да преоткрият спокойствието и зеленината на комплекса. От хотела с гордост споделят, че са били домакини на редица имиджови събития –  международен салса фестивал с над 600 гости и звезди, спортен лагер, международен фолклорен фестивал и различни фирмени мероприятия. Невис Ризорт е уникален комплекс, в който са снимани епизоди от хитов сериал. Очаква се той да бъде излъчен през 2022 г., а хотелът отбелязва 100% заетост от 10 юли до 31 август 2021 г.

Сийка Кацарова: Мисията на БСБСПА е утвърждаването на България като целогодишна дестинация за високачествен балнео и СПА туризъм

Невис Ризорт

100% заетост от 15 юни насам реализира и хотел Одесос в Златни пясъци. Обектът посрещна първите си гости на 28 май. Голяма част от лоялните клиенти са посетили хотела за своята поредна и незабравима ваканция. Одесос е известен с перфектното съотношение цена/качество. Гостите са близо 40% румънски туристи, 35% полски туристи, 20% германски и 5% български туристи.

Хотел Одесос

През зимния сезон гордостта на компанията е хотел Радинас Уей в Боровец, който вече 10 години предлага бутикова обстановка и висок стандарт. „Очакваме, както винаги, предимно български гости за зимния сезон, които ще впечатлим с приятелско отношение, ново меню, интересни събития. Хотелът планира да отвори врати есента тази година и да работи през целия зимен сезон за любители на зимните спортове и почивката сред природата“, споделят от компанията.

СПА индустрията може да се представи на специализирано изложение през септември в Разлог

Чудесните резултати на обектите на Radina Group Hotels & Aquapark идват в резултат на гаранция за утвърдените стандарти, които се прилагат по отношение на качеството на услугата, по отнощение на грижата към служителите и по отношение на взаимоотношенията с партньори.

Мисията на Radina Group Hotels & Aquapark е да бъде сред компаниите, които налагат добрите практики и определят тенденциите, движещи сектора напред.  Да докаже, че туристическият продукт може да бъде оригинален, качествен и успешен, въпреки предизвикателствата в глобален или микро-план. Да мотивира, подкрепя и развива своите служители, защото без тяхната енергия и отдаденост е невъзможно развитието на туризъм.

Всички хотели са предпочитани от все повече българи и именно това е целта на Radina Group Hotels & Aquapark – насочване към местни пазари и задаване на стандарт за качество.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията