Страната отваря врати за гости от чужбина на 9-и юни

Париж. На старта на летния сезон Франция мобилизира сили и средства, за да привлича туристи, съобщи Нова телевизия. Страната ще предлага безплатни PCR тестове за чужденците, решили да я посетят.

Франция взе скъпоструващото решение, за да благодари на туристите, избрали да я посетят през лятото. Подобно на французите, и посетителите в страната ще могат да се възползват от безплатни PCR тестове преди да я напуснат.

„Саграда Фамилия“ отвори врати след 7 месеца пауза заради коронавируса

Официално, Франция отваря врати за чуждестранни граждани на 9-и юни, но туристи вече не липсват. Работещите тераси на заведенията повдигнаха духа на французите, а на много места е трудно да се направи резервация за ресторант през следващите дни .

На този фон Европа трескаво подготвя предстоящия ваксинационен сертификат, който да улеснява свободното придвижване на граждани в европейското пространство. Той ще доказва, че пътуващият е ваксиниран, има отрицателен тест или вече се е възстановил от коронавируса.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA