Ивайло Кожухаров
Slide
Slide
София. Народният представител Ивайло Кожухаров от „Има такъв народ“, който беше предложен от партията за министър на туризма, опроверга думите на зам.-председателя на Народното събрание Татяна Дончева след изказването й по негов адрес в интервю пред БНР.
„Маджо не стои зад него (Слави Трифонов), той само му е дал един депутат за министър на туризма. В частни разговори дори посочих името му на Тошко Йорданов“, заяви Дончева в ефира на националната медия.
Кожухаров е готов да отиде на детектор на лъжата или очи в очи с Дончева да докаже, че Маджо не стои зад него.
Изявлението на Ивайло Кожухаров
Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването „Неделя 150“ по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП „Има такъв народ“, така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес.
Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.
Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване.
Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.
Уважаема г-жо Дончева,
Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от Вас.
Знам, че не може да си представите да не Ви подпира някой чичко-паричко, защото това е Вашият жизнен опит, но това е положението.
Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете.
И защото силата е в истината, аз мога да заява, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия.
Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.
Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?
Ивайло Кожухаров

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията