Slide
Slide

Равадиново. Миглена Ангелова е новият мениджър „Събития“ в Замъка край Равадиново. Известната телевизионна водеща на предаването „Искрено и лично“, което ще излъчваше по Нова тв, bTV и ТВ7, ще отговаря за мероприятията в една от най-посещаваните туристически забележителности по Южното ни Черноморие. През 2016 г. тя взима участие в предаването Vip Brother, като на 11 ноември е избрана за победител. От Замъка посочват, че Ангелова има магистратура по журналистика и масова комуникация. Тя е експерт по мениджмънт и връзки с общественоста, както и изпълнителен директор на Zenith TV Productions.

Осемте престижни награди на BUBSPA ще бъдат връчени на Световния ден на туризма

Организират масово гледане на ято от 178 птици розово фламинго край Бургас

Едно от първите големи събития, които Ангелова ще реализира е провеждането на специална фотосесия на някои от най-красивите българки. „Признателна съм на всички, които ще се включат. Колегите в Китай са изключително впечатлени от красотата на българките. Тези дами ще направят много за развититето на туризма в България. Ще видите, че това ще е най-успешната популяризация на страната ни в Китай“, посочва Ангелова. Петте от най-красивите българки, чиито имена още се пазят в тайна, ще се снимат с модели на Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай“, която е собственик и главен дизайнер на „MAVINIA“ в изключително красивата обстановка на Замъка на Ветровете. „Замъкът“ вече е включен в китайската туристическа платформа за индивидуални пътувания и интересът към него стремително нараства.

Бургас пуска през 2020 г. морски таксита между кварталите си, а след това и до близките курортни градчета

Актрисата Роузи Джу Син, която ще представи Китай на световния конкурс за красота Мис Вселена, пристига в България.

Роузи Джу Син

Красавицата ще акостира на българска територия по покана бившата телевизионна водеща Миглена Ангелова, а сред акцентите в посещението й ще бъде разходка из замъка в Равадиново, която ще се състои в неделя (1 септември). Син ще бъде придружена от стилистката на конкурса Лили Джанг, която е и собственик, и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига и адвокат Асен Велинов. Целта на визитата е популяризирането на страната ни като туристическа дестинация, като стъпките на Мис Вселена Китай ще следват няколко медии от азиатската страна, сред които и оборотното лайфстайл списание Leisure.

Несебър ще привлича туристи с 3D лазерно шоу по подобие на Дубай и Сингапур

Сподели публикацията