Slide
Slide

Екатеринбург. „Николина Ангелкова е истинска приятелка на Русия и изключително авторитетна фигура сред туристическия ни бранш, даваща огромен принос за развитието на руско-българските отношения и развитието на световния туризъм. Рядък дипломатически талант и изключителен дамски чар позволи на Николина да реши дори най-трудните задачи в полза на любима България.

Благодарение на съвместната работа стотици хиляди руски туристи откриха богатството и разнообразието на българската култура, ски комплекси, великолепни уелнес центрове и почиваха в красиви курорти“, това написа в следобедните часове днес в своя фейсбук профил изпълнителният директор на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев.

Милиони руски туристи се готвят за лятна ваканция

„Сигурен съм, че Николина Ангелков ще покаже своята енергия, опит и ярък талант в работата в българския парламент. Убеден съм, че усилията ни за укрепване на туристическото ни сътрудничество с братска България ще бъдат подкрепени!“, добави експертът в Русия, който миналата година бе у нас и проведе редица работни срещи.

„Пожелавам на министъра на туризма успех и искрено се надявам да продължи започнатото от мен и моя екип за справяне с кризата в сектора, защото приемствеността е от ключово значение. Вярвам, че стратегиите и мерките за подкрепа на туристическия бранш, които разработихме, ще доведат до ефективни резултати за развитие на сектора и на българската икономика“, пожела Николина Ангелкова на новия министър на туризма Марияна Николова чрез своята страница във фейсбук.

Николина Ангелкова: Вярвам, че стратегиите и мерките за подкрепа на туристическия бранш, които разработихме, ще доведат до ефективни резултати

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията