Несебър. Несебър очаква по-силен сезон от миналогодишния. Такава заявка пред БНР-Бургас направи кметът Николай Димитров. Нямаме притеснения от това, че е извънредна обстановка, подготвяме се, добави той:

„Очаква се да има много български туристи, румънски и други, които са около България. Също така работим и по нашите международни контакти от Полша, от Унгария. С летище Бургас, говорихме с директора, те очакват също да има по-голям ръст на чартърните полети, така ще има, спрямо миналата година ръст на туристи, но колко ще е и как ще се развие всичко с ваксини, това е една геополитика, която аз не мога да прогнозирам“.

Няма да достигнем нивата от предишни години, но малките хотели вече отправят запитвания към нас за подготовката, коментира Николай Димитров.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA