Slide
Slide

Букурещ. „Ние като съседи Ви завиждаме, защото сте се справили много добре с крайбрежието си. Ние не сме толкова добри с нашата част от Черно море. Аз винаги предпочитам да ходя на почивка в България. Бил съм на почивка в Балчик, на Черно море“, сподели Ангел Дамиан, който играе ролята на Адриан Ануцеи в румънския хитов сериал „Влад“.

Актьорите – Адриан Нартеа (Влад Поп) и Адриан Ануцеи, се включиха в предаването „Тази събота и неделя” по bTV от автомобил и обясниха, че това е най-тихото място, което са успели да намерят.

Св. Валентин и много шоколад в RIU Pravets Resort през февруари

Двамата признаха, че планират пак да дойдат на почивка в България, но сега ще е различно, след като сериалът вече е толкова популярен и в България, призна Ангел. Адриан Нартеа добави, че вероятно ще бъдат с маски и очила.

В България сериалът започва на 4 януари 2021 г. по bTV и завършва на 26 януари. На 27 януари започва втори сезон и се очаква да завърши на 18 февруари.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията