Виена/Албена. Започнаха записванията за участие в тенис лагера в курорта „Албена“, който се организира от едни от големите ни имена в аристократичния спорт в близкото ни минало – Милен Велев и Филипа Габровска. Днес двамата специалисти тренират таланти в своята школа в австрийската столица Виена, но през лятото ще проведат своя първи камп в българския курорт.

Лагерът ще бъде от 8 до 12 август.

Тенис програмата включва занимания сутрин и следобед. Тренировките са в групи, максимум по трима души на корт, като сутрин се набляга на упражнения за подобряване на техника, контрол и тактика. В следобедните часове са предвидени мини мачове и турнири по двойки, съобщи за Bgtourism.bg Филипа Габровска.

Филипа Габровска

Кампът ще бъде промотиран в 3 държави – Австрия, Германия и България, и ще бъде отворен за всички, които искат да надградят своите умения в тениса.

Целта е да се съчетае лятната ваканция на море с качествен тенис.

„Предимствата, на които залагаме с Милен Велев са: перфектна организация, професионализъм, персонално внимание към всеки участник в лагера, дългогодишен опит от най-високо световно ниво“, добави Габровска.

Великденски празници в Албена

Милен Велев е първият българин, който играе на турнир от Големия шлем. Той е един от най-успешните ни състезатели за купа „Дейвис“, има 20 победи.

Филипа Габровска посочи, че големите предимства са, че Албена предлага чудесна възможност и комбинация от прекрасен тенис център, плаж, море и качествени хотели – всичко това на пешеходно разстояние, което беше решаващо при избора ни на локация за провеждане на лагера. Ще тренираме на кортовете на централния тенис център. В програмата е включено и Players Party в последната вечер от лагера. Всеки участник ще бъде изненадан с подарък, който да му напомня за лагера. Записванията ще продължат до края на юни.

За повече информация- +436642570873, +359888602895, office@tennisrevo.com или на сайта на Flamingo Tours.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA