Slide
Slide

Рияд. Вицепремиерът и миистър на туризма Марияна Николова се срещна с министъра на космонавтиката на Кралство Саудитска Арабия принц Султан бин Салман бин Абдулазис Ал Сауд по време на посещението си в столицата Рияд. Принц Ал Сауд е най-големият син на краля, както и първият летял в космоса поданик на Саудитска Арабия, представител на Арабския свят.

Голям жест на Саудитска Арабия към Марияна Николова и България

Министър Николова поднесе поздрави и пожелания за здраве от името на българския министър-председател Бойко Борисов. От своя страна принц Ал Сауд пожела успешно посещение на българската делегация и заяви, че пази най-добри впечатления от визитата на премиера през 2017 г.

Марияна Николова в Саудитска Арабия: Финализирана е работата по споразумението за въздухоплаване между България и Саудитска Арабия и в най-скоро време министрите на транспорта на двете страни ще го подпишат

Той припомни, че има личен принос за развитие на добрите двустранни отношения между България и Саудитска Арабия. И допълни, че има много приятели в нашата страна и е близък с първия български космонавт Георги Иванов, с когото споделят общата страст към космоса. Принц Ал Сауд предаде и специални поздрави на премиера Бойко Борисов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията