Истински екшън се разиграва в социалната мрежа. Фенове на Добруджа 1919 негодуват от представянето на любимия си тим след първите 12 кръга. Един от тях е Владимир Владимиров. Той, подкрепен от свои съмишленици, заедно с легендата на клуба Свилен Симеонов са влезли в словесна схватка. Във временното класиране добричлии са на предпоследното 15 място с 9 точки след първите 12 кръга – 1 победа и 6 равенства. След трите поредни загуби и днешната точка опитният страж написа поредния си пост в своя профил. По-рано през седмицата Свилен написа:

Vladimir VladimirovТи си САМО един фен от всички нас. Ти искаш оставка, но имаш ли идея и стратегия след това какво следва??!! И аз искам да летя, но не се получава. Преди да искаш промяна, трябва да си с готов план. Ако нямаш такъв, може да стане потоп….От всичките ти писанки разбрах няколко неща. 1.Искаш оставка. 2.Нямаш си идея какво е организация и ръководене на един клуб. Нищо не знаеш за тънките моменти – програма, стратегия и прочие. 3. Като повтаряш едно и също олекваш много. 4. Ти си само един ФЕН, ако ръководството взема отношение от мнението на всеки фен какво ще стане???!!! 5.Познавам много които са зад сегашното управление на клуба….6,7,8 няма да продължавам…Ще поживеем, ще видим. Един съвет. Оставка няма да има!!! Дай всичко от себе си за подкрепата на ТОЗИ ОТБОР СЪС ТОВА РЪКОВОДСТВО…ако не можеш, не им пречи. Моля се, от клуба никой да не ти чете писанките, защото като дойдат по добри времена ще те заплюят в лицето. И последно – Замисли се, като спориш с мен, дали поне малко не разбирам повече от теб, как се правят нещата. И още нещо, ти нямаш угодия. Пишеш-„една случайна победа“….Алоуууу последно какво искаш „случайни“ победи или „случайни“ загуби. Една приказка от мен да знаеш.Пишеш за формата…. Напиши си я някъде и я чети всеки ден!!! ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА, КЛАСАТА ВЕЧНА!!! Ейде се успокой малко….остави времето да покаже…И пак да кажа, НЯМА ДА ИМА ОСТАВКА!!!

Ето и част от кореспонденцията от последните минути днес едно към едно.

Въпреки, че „феновете“ изоставиха отбора на Добруджа, момчетата спечелиха една точка. Драги „фенове“, футбола е за хората, няма ли фенове, няма за какво да се играе тази игра. Усещам как след края на шампионата, когато отбора ще се утвърди във Б група, ще ви е срам, че избирателно поддържате отбора си. Въпреки, че някои от вас искаха отбора да загуби, молитвите ви, не станаха!!! След седмица, след победата на отбора очаквам едно…ИЗВИНЯВАЙТЕ ОТБОР….ИЗВИНЯВАЙТЕ ТРЕНЬОРИ…

Тишо М. Говориш пълни глупости! ? Спечелил бил точка, отбора изпада той говори за спечелена точка. След като не говориш китайски, защо коментираш китайския. Всички сте специалисти, идвате правите са на треньори и ръководители, взимате си заплатата, а на нас ни се ебава майката по стадионите. Айде #Оставка. Играхме с отбор от нашата черга и отново издънка. Догодина заради ВАС пак ще ритаме с Хитрино, Нови пазар, Дончево и сие… ако изобщо ни има на картата!

Vladimir Vladimirov Отбор от нашата черга е само Кариана. Всички останали 14 са пред нас, лидери.

Vladimir Vladimirov Свилене! Излагаш се! Хиляди километри всеки сезон! Няма избирателна подкрепа! Оставка, на мига!

Vladimir Vladimirov Срамно е, че човек, който е радвал тази публиката, който има уважението на тази публика, застава СРЕЩУ тази публика! Свилене, приятелството е до гроб. Но за това са приятелите, за да ни показват и грешките. Така че, вместо да заставаш срещу феновете на Добруджа, застани до Дидо и му кажи, че тоя път няма да стане. Че твоята, неговата, нашата една единствена ДОБРУДЖА има нужда от свежа кръв. От свеж хъс. От свежа съблекалня. От нов треньор. Пък на пролет, когато дойде ред на празненствата, на хубавите моменти ВИЕ, две от най-значимите ни легенди, ПАК ще сте заедно на Дружба. Пак на зеления килим. Публиката, Агитката – също ще са там. Защото клубът, емблемата, жълтото и зеленото стават на 100 години. Само Добруджа!

Svilen Simeonov Само двама се включиха за сега!!! Това е добре!!! Познаха се!!! Нека дя говоря глупости. За пореден път пишете като пълни…ФЕНОВЕ…Но и неискам да знаете повече…Толкова ви стига…Няма от къде да знаете тънкостите на тази игра…Гледате какво изхвърля морето, но НЕ ЗНАЕТЕ какво има във него…Вие сте последните, които ще слуша ръководството, защото никога не сте се доближили до началния сигнал на тази игра…Следващата седмица като отбора победи, да не забравите да поискате ОСТАВКА, защото са победили 1-0….и играта не била- Дайчово хоро….Казах ви, пилците на есен, футболната есен, есен след 30 кръга….

Vladimir Vladimirov Искаш да включа и останалите ли? Станислав Илиев Ivan Ivanov Иван Пеев Иван Иванов Mitko Stoyanov Николай Николов Стоян Димитров

Mitko Stoyanov Траян Димитров си изпуснал

Svilen Simeonov Vladimir Vladimirov Това е много добре…да не забравиш така да пишеш и след като отборя остане в групата каквато е целта

Vladimir Vladimirov Svilen Simeonov целта е утвърждаване. Не оцеляване. Обикновено се поставя цел и се гради над нея. Не под.

Vladimir Vladimirov Svilen Simeonov случайна победа над Кариана с 1-0 няма да означава, че сме излезли от калта.

Mitko Stoyanov Айде бе ще им се извинявам. Отделя време, бягам от работа… Взимат заплати, носят емблемата като им тежи чао. Те са просто пътници на кораба, но кораба остава.над 10 часа без футбол без гол… Малко по сериозно. Отборът ще се утвърди с нов треньор. Излагаш се. Дори провокираш умишлено. Страх те е да кажеш какво знаеш, щото щяло да ни е срам. Айде да не знаем кво се говореше преди. Ако ни нямаше нас тоя отбор отдавна щеше да е закрит..

Svilen Simeonov Младежи, няма да ме разберете. Просто сме на различни планети. Вие от вашата виждате в черно и бяло, при неутралните, без задни мисли нещата имат цветове…Лесно е, ако не ви харесва се оплачете, на президента…Мисля, че ще ви обърне ОГРОМНО ВНИМАНИЕ…Феновете са за трибуната…треньорите на терена….Много ми е хубаво, да знаете….Отбора е много добре и печели точки….

Vladimir Vladimirov Свилене, ние виждаме цветно, в жълто и зелено. “печели точки”. 9 от 36. 25%. Пак за премии няма ли да заговориш.

Svilen Simeonov Това по горе е МОЕТО МНЕНИЕ!!! Никой не съм обидил!!! Нали!!! Всеки с мнението си. Говорим за футбол. Уважавам всеки един от вас какво казва, просто не съм съгласен!!! Просто мнение младежи!!!

Vladimir Vladimirov Директно ни атакува, не изказа мнение. Заклеймяваш хора, които не познават извинения в подкрепата си. Оставка на Дидо. Сега и веднага!

Svilen Simeonov Няма да има оставка!!!