Slide
Slide

Никозия. Ваксинираните българи ще могат да посещават Кипър без ограничения от 10 май. Няма да се изисква от тях да предоставят отрицателен ПСР тест или да бъдат под карантина при пристигането си. Пътуващите, които са получили две ваксини ще имат свободен достъп, но трябва да включат сертификата си за ваксинация в електронния полетен формуляр /Cyprus Flight Pass/, който те задължително попълват.

Ердоган обяви въвеждане на пълен локдаун от 29 април до 17 май в рамките на борбата с коронавируса

Това решение се отнася не само до България, то засяга общо 65 държави, за които Островът на Афродита се отвори от началото на април. От Министерството на туризма съобщават, че страната може да се посещава и от руски туристи, ваксинирани с руската ваксина „Спутник V”.

Време е за ваканция край морето! Един от най-желаните хотели в Слънчев бряг отваря на 10 май (видео)

България в момента е поставена от Кипър в „червената” категория и всички сънародници, които не са получили и двете ваксини, трябва да направят два ПСР теста – преди полета и след кацането си в Кипър.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията