Slide
Slide

На Малдивите отвори най-голямата вила над вода в света с 19 метра водна пързалка, частен басейн и с подвижен покрив. Стъклен под, както и дървената тераса с външна баня и шезлонги, са част от изисканото изживяване в Soneva Fushi.

Има и втори етаж – с трапезария, както и напълно снабден хладилник с напитки и леки закуски. Прибиращият се покрив е над основната спалня, така че гостите могат да наблюдават звездите през нощта. Както пързалката, така и външните стъпала водят директно в океана. Виж видеото

Вилите са построени по-високо от някои от останалите вили, за да се избегне шума от вълните и джетовете.
Новите вили са отворени в луксозния курорт Сонева Фуши, като осем от тях приемат гости. Вилата с една спалня е 6 286 квадратни метра, а вилата с две спални е с площ 9 224 кв. м.

Вилите с една спалня започват от 2 066 британски лири на вечер, докато вилите с две спални струват 4 117 британски лири, съобщава „Сън“.

И ако Малдивите остават достъпни за хората с възможности, то тези с по-скромен бюджет могат да стъпят на мечтаната земя за релакс, като кандидатстват за интересна позиция за работа. Курортът е известен и с това, че всяка година наема продавач на книги, за да живее и работи на острова – сега отново се набира персонал. Късметът може да бъде на Ваша страна.

Всички пътници, влизащи на Малдивите, трябва да представят отрицателни резултати от теста на COVID-19 с PCR, като пробата е взета 72 часа преди заминаването.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията