Slide
Slide
с. Неофит Рилски. Първата по рода си мащабна среща на варненската туристическа индустрия се проведе в Историческия парк край варненското село Неофит Рилски. Във форума, който се проведе по случай Световния ден на туризма – 27 септември, се включиха близо 150 представители на варненските асоциации и сдружения – членове на ВТК, ВАРХ, VAsTA, Съюзът на екскурзоводите, Съюзът на хотелиерите и собствениците в Златни пясъци, хотелиери, туроператори и сомелиери. Домакините от емблематичната вече за страната ни забележителност очароваха своите гости с чудесна организация и вълнуващи демонстрации.
Направен бе Тракийски ритуал за побратимяване, както и за успешен следващ сезон. С чаша бутиково вино всички заедно изпратиха тежкия в световен мащаб туристически сезон и си пожелаха здраве и успех.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

В трудната ми работа по рекламиране на българския туризъм се сблъсквам с много добри и още повече не толкова добри практики от страна на медиите, които са в тази сфера. Мога да кажа, че bgtourism.bg е лъчът светлина в тъмната действителност в тази сфера на работа. Винаги мога да се информирам за всичко случващо се в туристическия бранш в България и винаги получаваме истинско отразяване. Благодаря ви за огромните усилия, които полагате и се радвам, че Ви има точно в България! Продължавайте да творите история!

Сподели публикацията